رفع کمبود پزشک عمومی و متخصص و تسریع در اجرای فاز دوم بیمارستان شهدا از مطالبات مردم سرپل ذهاب است

بابلی فرماندار سرپل ذهاب در نشست پایش حوزه سلامت این شهرستان گفت: با توجه به محرومیت شهرستان سرپل ذهاب درخواست ما از مسئولان دانشگاه این است که نگاه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: رفع کمبود پزشک عمومی و متخصص  و اجرای پروژه فاز دوم این بیمارستان از مطالبات مردم شهرستان است که خواستار رسیدگی جدی به آن هستیم .

بابلی افزود: بهسازی اورژانس بیمارستان شهدا از دیگر اقداماتی است که امیدواریم در راستای ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم شهرستان عملیات اجرایی آن تسریع گردد.

به گفته وی تامین تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل بیمارستان شهدا، تعیین تکلیف کلینیک های شبانه روزی شهرستان که به صورت شبانه روزی فعالیت نمی کنند و تسریع در اجرای پروژه بیمارستان جدید شهرستان از دیگر مواردی است که نیاز مند پیگیری می باشد.