ارتقای علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه

دبیر هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ارتقای علمی 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا علی بخشی اعلام کرد: در پنجاه و سومین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه، که روز چهارشنبه (11 آبان) تشکیل شد با ارتقاء مرتبه علمی 3 نفر از اعضاء هیئت علمی از دانشیاری به استادی  و ۳ نفر از استادیاری به دانشیاری موافقت بعمل آمد.

وی اظهار داشت: دکتر عباس حق پرست در رشته فیزیک پزشکی و دکتر میترا بختیاری در رشته علوم تشریحی از دانشکده پزشکی و نیز دکتر امیر کیانی در رشته سم شناسی از دانشکده داروسازی  از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی رسیدند.

به گفته وی همچنین دکتر رضا حیدری مقدم متخصص قلب و دکتر محمدرضا گلپایگانی فوق تخصص آنکولوژی اطفال از دانشکده پزشکی و همچنین دکتر یحیی سلیمی متخصص اپیدمیولوژی از دانشکده پیراپزشکی نیز از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.