دکتر الهام نیرومند به عنوان " رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی" منصوب شد/ تقدیر از دکتر کامبیز ورمیرا

طی حکمی از سوی دکتر سیاوش وزیری معاون آموزشی دانشگاه دکتر الهام نیرومند به عنوان " رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی" منصوب شد.

دکتر نیرومند دارای دکترای تخصصی بیماری های داخلی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که دوره دکترای حرفه ای پزشکی خود را نیز در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذرانیده است.

از سوابق اجرایی این عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می توان رییس عرصه آموزش پزشکی جامعه نگر دانشگاه ، مدیر برنامه ی دستیاری پزشکی خانواده دانشگاه و نیز سابقه تدریس در دانشکده های پزشکی ،پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و دندانپزشکی را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر کامبیز ورمیرا عهده دار بوده است که دکتر سیاوش وزیری طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر کامبیز ورمیرا

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر سیاوش وزیری

معاون آموزشی دانشگاه