سومین جشنواره طب ایرانی برگزار می شود

طب ایرانی یک مکتب غنی طبی با ظرفیتهای بالقوه در پیشگیری، درمان، آموزش، پژوهش، تولید،کارآفرینی و فناوریهای دانش بنیان است.
از این رو دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در راستای توسعه منطقی این مکتب طبی؛ سومین جشنواره طب ایرانی را با شعار«طب ایرانی؛ مسیر پیشرفت و نوآوری علمی» برگزار می کند.

این جشنواره به منظور شناسایی، معرفی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین ایجاد تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر و ویژه با محورهای اصلی آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین الملل و پیشکسوت در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی برگزار می شود.

همچنین موضوع بخش ویژه این دوره از جشنواره، "جوانی جمعیت" در نظرگرفته شده است.

ثبت نام در این جشنواره از تاریخ ٢٠ مهر ١٤٠١ آغاز شده و تا ٢٠ آذرماه ١٤٠١ ادامه دارد و آیین اختتامیه این رویداد نیز تاریخ 1401/11/4 می باشد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک https://www.pmfestival.ir مراجعه کنید