پرستاران مایه فخر و مباهات کادر دانشگاه علوم پزشکی هستند

اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری استان به مناسبت هفته پرستار با رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدی رئیس دانشگاه گفت: پرستاران مایه فخر و مباهات کادر دانشگاه علوم پزشکی هستند و زحماتی که کادر پرستاری متحمل می شوند و کار ارزشمندی که انجام می دهند، علاوه بر جایگاهی که در بین مردم دارند، جایگاه و ارزش دانشگاه و حوزه سلامت را هم  بالا می برد‌.

وی اظهار داشت: مهربانی، فداکاری، عشق و محبت در شغل پرستاری، این شغل را بسیار ارزشمند ساخته و در مقایسه با سایر شغل ها، مهربان ترین شغل و رشته ای است که وجود دارد.

دکتر محمدی گفت: شغل پرستاری در فرهنگ و دین ما جایگاه بسیار بالایی دارد و رسیدگی به خواسته پرستاران از اولویت های ما در دانشگاه است.

وی بیان کرد: با تلاش فراوان و پیگیری های صورت گرفته از ابتدای امسال، پرداخت کارانه پرستاران انجام و مبالغ سه ماهه اول سال به طور علی الحساب تا قبل از مراسم روز پرستار به حساب تمامی پرستاران و گروه پرستاری بالینی پرداخت می گردد.

گفتنی است در این دیدار اعضای هیات مدیره نظام پرستاری استان مطالبات و خواسته های پرسنل پرستاری را مطرح کردند.