مهربانی، نوع دوستی و اخلاق مداری از بارزترین ویژگی های اخلاقی پرستاران است

معاون آموزشی دانشگاه در آئین گرامیداشت روز پرستار گفت: پرستاری شغلی است که توصیف آن امکان پذیر نیست و کار پرستار  برابر با عبادت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر وزیری گفت: ما همواره قدر دان خدمات پرستاران در بحران کرونا هستیم، مراقبت و کار شبانه روزی آنها در درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹، یکی از مهمترین شاخصه های مدیریت و کنترل این بیماری در استان بود.

وی افزود: همه ما به نوعی مدیون زحمات پرستاران هستیم و عموم مردم تلاش های آنها را به ویژه در بحران کرونا دیدند و همواره در نظر همه ارزشمند هستند.

دکتر وزیری عنوان کرد:جانفشانی مدافعان سلامت در بحران کرونا مثال زدنی است. جامعه پرستاری استان در بحران کروناویروس خوش درخشیدند و در این راه شهدایی تقدیم مردم و نظام سلامت کردند.

وی بابیان اینکه پرستارانی که در موج اول کرونا پای کار آمدند، واقعا نترس بودند چون ویروس هنوز ناشناخته بود و دارویی  هم نداشت .

وی گفت:مهربانی، نوع دوستی و اخلاق مداری از بارزترین ویژگی های اخلاقی پرستاران است و هیچ شغلی مانند پرستاری ارزشمند نیست.