دکتر محمدی: دستگاه MRl شهرستان اسلام آباد غرب تا پایان سال راه اندازی می شود

دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:شهرستان اسلام آباد غرب بعد از کرمانشاه اولین شهرستانی است که صاحب دستگاه MRI می‌شود که تا پایان سال نصب و راه اندازی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی در آئین گرامیداشت روز پرستار که در شهرستان اسلام آبادغرب برگزار شد گفت: پرستاران شایستگی های بسیاری دارند و با تاسی گرفتن از بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) که پرستار پدر بودند و همچنین حضرت زینب (س) که پرستار دشت کربلا بودند، دلسوزانه و مهربانانه به ویژه در ایام کرونا نامشان را در تاریخ ماندگار نمودند.

به گفته وی ساخت اورژانس بیمارستان اسلام آباد غرب به زودی پایان می یابد و بعد از تجهیز در دهه فجر افتتاح می شود.

دکتر محمدی گفت: کلینیک بیمارستان اسلام آباد غرب، بعد از شش سال و در سفر ریاست جمهور اعتبارات لازم آن جذب شد و کار عمرانی آن آغاز شده است.

وی اظهار داشت: تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از مطالبات به حق پرستاران بود، بعد از ۱۵ سال انجام شد و اولین پرداختی آن انجام شد و درسال آینده افزایش خواهد داشت.

دکتر محمدی افزود: پرستاری مهربان ترین شغل و افتخاری است که نصیب یک شخص می شود و شایستگی های بسیاری دارند، انشاءاله با همدلی و تلاش فراوان در جهت پیشبرد اهداف سلامت گام برداریم.