اعضای هیات رییسه دانشگاه ؛ سخنرانان پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان.

دکتر محمدرضا نیکبخت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه کرمانشاه سخنرانی می کند.

اعضای هیات رییسه دانشگاه در نماز جمعه نوزدهم فروردین ماه شهرستان های استان به مناسبت هفته سلامت سخنرانی می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه دکتر محمدرضا نیکبخت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه کرمانشاه و معاونان بهداشتی ، تحقیقات و فناوری ، درمان ، آموزشی و پژوهشی ، دارو و غذا و دانشجویی ، فرهنگی به ترتیب به عنوان سخنران پیش از خطبه ها در نمازجمعه شهرستان های اسلام آباد ، صحنه ، سنقر ، هرسین ، کنگاور و پاوه شرکت می نمایند.

بنا بر این گزارش در سایر شهرستان های استان نیز تعدادی از مسوولان سخنرانی می کنند.

۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶