وزیر بهداشت : در تلاش هستیم تا کرمانشاه به عنوان قطب علمی کشور بدرخشد.

دکتر دستجردی : در سال 1393 تعداد تخت های استان به 4000 تخت خواهد رسید.

در سفرهای اول و دوم هیات دولت چهره شهرها به ویژه مراکز بهداشتی ، درمانی دگرگون شده است.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که در مراسم افتتاح مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی کودکان دکتر محمد کرمانشاهی سخن می گفت با اشاره به نامگذاری دهه حجاری به عنوان دهه پیشرفت و توسعه خواستار تلاش جمعی و احساس مسئولیت در راه توسعه کشور شد.

دکتر وحید دستجردی خاطرنشان کرد در 5 سال اخیر و با اجرای مصوبات سفرهای استانی 400 تخت به تخت های بیمارستانی کرمانشاه افزوده شده  که از این تعداد 100 تخت تخت ویژه بوده است.

وی افزود در استان کرمانشاه ازنظر تعداد مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت و نیز مسکن پزشکان و تجهیز ناوگان اورژانس رشد خوبی داشته ایم و درحال حاضر تعداد 860 تخت درحال ساخت نیز در استان وجود دارد که در سال 1393 تعداد تخت های استان به 4000 تخت خواهد رسید.

وی به ساخت دانشکده های دانشگاه و پرو ژه های در دست ساخت در استان اشاره کرد و گفت : ما در تلاش هستیم تا کرمانشاه به عنوان قطب علمی کشور بدرخشد.