آغاز به کار کافه سلامت دانشگاه / ۴۰ درصد تخفیف به مناسبت افتتاحیه

شمسی مدیر پشتیبانی دانشگاه :🔻

به مناسبت شروع بکارکافه سلامت دانشگاه جهت خدمات رفاهی به همکاران و خانواده هایشان ، هر کدام از مراکز تابعه دانشگاه به مدت  سه روز با تخفیف ۴۰ درصدی در محل مهمانسرا می توانند از خدمات کافه بهره مند شوند.

همکاران می توانند در ساعتهای ۹:۳۰ صبح الی ۱۸:۳۰ عصر هر روز به جز روزهای جمعه به مهمانسرا مراجعه نمایند.

جهت ارائه خدمت نیاز به کارت عضویت مهمانسرا نیست و فقط با ارائه کارت شناسایی همکاران می توانند از خدمات کافه سلامت استفاده نمایند ضمنا خدمات سرویس و ارزش افزوده هم جهت پرسنل رایگان می باشد.

همکاران ساختمان شماره ۱ و۲ در روزهای چهارشنبه ، پنج شنبه و شنبه ۶ ، ۸ و ۹ بهمن ماه و معاونت غذا ودارو و بهداشتی در روزهای دوشنبه ، سه شنبه و چهارشنبه ۱۰ ، ۱۱ و ۱۲ بهمن‌ ماه با خانواده هایشان می توانند مراجعه نمایند مابقی واحدها طبق برنامه زمانبندی اعلام خواهد شد.