شرایط شرکت در آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام شد

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه اعلام کرد: کارمندان مشمول آزمون توجیهی بدو خدمت که قبل از تاریخ بخشنامه این آزمون (۱۴۰۱/۵/۱۰) به صورت یکی از وضعیت های قرارداد کار معین، پیمانی،رسمی آزمایشی، رسمی و قرارداد پزشک خانواده استخدام شده اند ،می توانند نسبت به انتخاب یکی از روش های زیر برای آزمون جامع اقدام نمایند ؛

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به گفته وی افراد یا باید با شرکت در آزمون جامع حضوری موفق به کسب ۱۸۰ ساعت دوره آموزشی شوند و یا با شرکت در آزمون جامع غیر حضوری تنها امتیاز ۶۰ ساعت دوره آموزشی کسب نمایند.

وی افزود: منابع این آزمون شامل فصول اول،دوم و سوم مبحث اخلاق حرفه ای در بهداشت و درمان و آیین نگارش است.

مهندس کریمی اظهار داشت: در صورتی که مشمولین آزمون جامع توجیهی بدو خدمت موفق به گذراندن تمام آزمون های الکترونیک، قبولی در آزمون بسته اختصاصی محل خدمت و بارگذاری سوگند نامه تا موعد مقرر شده اند،در صورت تمایل می توانند در اولین آزمون جامع غیر حضوری که به صورت هماهنگ در سراسر کشور در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ ساعت یازده صبح با رعایت ضوابط زیر برگزار می گردد،شرکت نمایند.

وی افزود: ثبت نام این آزمون هم زمان با بازه آزمون حضوری از ۵ تا ۸ بهمن ماه و ۲۵ تا ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ و از طریق سامانه آموزش و توانمند سازی منابع انسانی کشوری به آدرس
https://hris.behdasht.gov.ir خواهد بود.

مهندس کریمی درخصوص ضوابط اجرایی آزمون غیر حضوری  توضیح داد: هر کارمند مجاز است صرفا یکی از حالت های آزمون جامع را انتخاب نماید و پس از انتخاب امکان تغییر و جابجایی نحوه شرکت در آزمون وجود ندارد.

وی تاکید کرد:  افرادی می توانند در آزمون غیر حضوری شرکت نمایند که فصول هفتگانه آزمون جامع و سوگند نامه را در مهلت مقرر انجام داده و تاریخ استخدام آنها قبل از ۱۴۰۱/۵/۱۰ باشد.