حجت الاسلام محبی:

علمی که به نفع جامعه و مردم باشد خیر دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت

حجت الاسلام محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:  علمی که به نفع جامعه و مردم باشد سود خواهد داشت و خیر دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: همه پژوهشگران و فناوران دانشگاه باعث افتخار مجموعه بزرگ دانشگاه می باشند و باید زمینه اعتلای روزافزون حوزه پژوهش و فناوری را فراهم نماییم.

بهره برداری از محصول دانشمندان در کشور بیش از پیش با توجه شرایط فعلی کشور مورد نیاز است.

حجت الاسلام محبی گفت:دانشگاه افتخارات بزرگی را در پژوهش و فناوری خلق کرده و امیدواریم این افتخارات با همدلی همه دانشمندان دانشگاه تداوم یابد.

وی اظهار داشت:علمی سودمند است که به نفع مردم و جامعه باشد و خیر دنیا و آخرت را به همراه خواهد داشت ، مسئله ای که در ذهن پژوهشگران ایجاد می شود و بعد منجر به پیدایش علم می شود می بایست مردم محور باشد و گامی در جهت رفع مشکلات جامعه و مردم برداشته شود.