برگزاری همایش نکوداشت و تقدیر از فعالان و شاخصین مشارکتهای اجتماعی حوزه سلامت

در راستای اشاعه فرهنگ مهرورزی و کار خیر، مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیّرین سلامت دانشگاه اقدام به برگزاری آیین نکوداشت و تقدیر از فعالان و شاخصین مشارکتهای اجتماعی حوزه سلامت نمود.

دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه :

- میزان مشارکت مردم و تشکل های غیر دولتی یکی از مهمترین شاخص های سنجش توسعه یافتگی جوامع به شمار می رود و توسعه پایدار، بدون ایشان دور از دسترس می با
شد.

-        خیّرین سلامت، بازوان قدرتمند نظام سلامت در تأمین زیر ساخت های این حوزه بوده و مشارکت و همراهی این عزیزان به  عنوان یکی از مهمترین جلوه های عمل به مسئولیت پذیری اجتماعی، نقش بسزایی در رفع مشکلات سیستم بهداشتی درمانی کشور خواهد داشت.

شایان ذکر است در پایان این مراسم به پاس مهرورزی و احسان ماندگار خیّرین، با اهداء لوح و نشان نیکوکاری از این عزیزان تقدیر به عمل آمد.