جلسه ویدئو کنفرانس آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین در کرمانشاه برگزار شد

جلسه ویدئو کنفرانس با موضوع  آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین در کرمانشاه با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران ارشد این معاونت و روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها برگزار شد.

تمامی مراکز شبانه روزی جامع سلامت روستایی در ایام نوروز بدون استثناء طبق دستورالعمل با ۵۰ درصد ظرفیت پرسنل باید دایر باشد.

بازدیدهای بهداشتی در سطح استان و شهرستانها باید به صورت هدفمند اجرا شود سلامت مردم خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

این معاونت جهت صیانت از سلامت مردم در ایام نوروز نظارت خود را بر مراکز عرضه کالاهای سلامت محور از قبیل  فروشگاه های عرضه مواد غذایی ، اماکن بین راهی و... تشدید کرد.

تشدید بازرسی های بهداشتی همزمان با اوج سفرهای نوروزی با حضور گسترده کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی انجام می گیرد.

اماکن و فروشگاه باید مواد غذایی سالم و بهداشتی به دست مردم برسد.

مراکز واکسیناسیون و نمونه گیری pcr و رپید تست کرونا باید فعال باشد و مراکز را در ورودی و سطح شهر اطلاع رسانی کنید.