بیش از ۱۰هزار مورد بازرسی از مراکزتهیه، توزیع وفروش مواد غذایی واماکن عمومی حساس در استان کرمانشاه

:
دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه ، اهم اقدامات بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دربرنامه سلامت نوروزی از تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا اول فرودین ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

وی در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه بیش از ۱۰۷۸۰ بازدید از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،بین راهی واقامتی انجام شده است از  ۱۲۰۹ بازدید ازسامانه های آبرسانی ، ۲۳۸ مورد بازرسی مشترک با ادارات ، ۲۱۷مورد معرفی متصدیان مراکز واماکن دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی و ۹۸ مورد تعطیلی مراکز واماکن متخلف خبرداد.

دکتر شکیبا همچنین از ۸۹۰۵ مورد سنجش کیفیت مواد غذایی با استفاده ازدستگاه های پرتابل بازرسی ، ۲۱ مورد رسیدگی به شکایات مردمی درسامانه بهداشت ۱۹۰ و توقیف و جمع آوری ۴۳۲۰ کیلوگرم موادغذایی غیرمجاز وتاریخ مصرف گذشته نیز خبرداد.

وی اعلام کرد: همشهریان و مسافران نوروزی درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید که در اسرع وقت رسیدگی لازم به عمل آید.

#سین_سلامت_در_بهار_بندگی