ساعت کاری کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ماه مبارک رمضان اعلام شد

براساس اعلام  مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به هماهنگی بعمل آمده با معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه و ملاحظه تصویب‌نامه هیئت وزیران، ساعت کاری واحدهای تابعه دانشگاه در ماه مبارک رمضان و  از روز شنبه پنجم فروردین ماه ۱۴۰۲ به شرح ذیل اعلام می گردد:

ساعت کاری کلیه واحدهای اداری و ستادی شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستانها روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۴:۳۰ و روزهای پنجشنبه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳:۳۰ می باشد.

ساعت کاری تمامی واحدهای ستادی حوزه ریاست، معاونت‌ها و دانشکده‌ها طبق روال قبل یعنی از ساعت ۸ صبح الی ۱۵:۳۰ اعلام می گردد.

لازم به ذکر است کلیه مراکز درمانی، بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی نیز طبق روال قبل و بر اساس شیفت بندی در محل کار خود حاضر باشند.