تشدید نظارت های بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دربرنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه از تشدید نظارت و اهم اقدامات بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برنامه سلامت نوروزی وماه مبارک رمضان از تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۸ فروردین۱۴۰۲ خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۹۴۱۰ بازدید از مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،بین راهی واقامتی ، ۷۱۲ بازدید از کارگاه های قنادی تولید زولبیا وبامیه ، ۱۹۵ بازدید از مراکز تهیه و عرضه آش وحلیم صورت گرفته است.

به گفته وی طی این مدت همچنین ۱۴۵۳ بازدید ازسامانه های آبرسانی ، ۵۰۴ مورد بازرسی مشترک با ادارات ، ۲۷۴ مورد معرفی متصدیان مراکز و اماکن دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ، ۱۱۰ مورد تعطیلی مراکز و اماکن متخلف، ۱۵۲۷۸ مورد سنجش کیفیت مواد غذایی با استفاده ازدستگاه های پرتابل بازرسی ،۹۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی،۸۹ موارد رسیدگی به شکایات مردمی در سامانه بهداشت ۱۹۰ و ۷۲۱۵ کیلو گرم موادغذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته توقیف و جمع آوری شده است.

دکتر شکیبا گفت:  همشهریان و مسافران نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید که در اسرع وقت رسیدگی لازم به عمل آید.

#سین_سلامت_در_بهار_بندگی

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃