دکتر محسنی از همکاران آزمایشگاه ها تحت عنوان سپید جامگان گمنام قدردانی نمود

مراسم بزرگداشت روز آزمایشگاهیان صبح روز سه شنبه سی ام فروردین ماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برپا شد.

دراین مراسم که با حضور جمع کثیری از پرسنل آزمایشگاه های استان برگزار شد دکتر بابک ایزدی از کارکنان آزمایشگاه ها  تقدیر کرده و تلاش های آنان را در راه تشخیص بیماری بسیار مهم ارزیابی کرد.

همچنین دکتر غلامرضا محسنی معاون درمان دانشگاه از همکاران آزمایشگاه ها تحت عنوان سپید جامگان گمنام قدردانی نمود و وضعیت کنونی آزمایشگاه ها را در استان کرمانشاه بسیار خوب توصیف نمود.

در این نشست که با برنامه های مختلف همراه بود دکتر زارعی سرپرست اداره امور آزمایشگاه ها به تشریح شکل گیری آزمایشگاه ها در ایران پرداخت و وضعیت حال حاضر را گزارش کرد.

در این مراسم از منتخبین آزمایشگاه های استان تقدیر شد.

ش

۳۰ فروردین ۱۳۹۰ ۱۴:۵۴