پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام و تکریم خیرین

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در پیامی سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام و تکریم خیرین را تبریک گفت:

متن پیام به این شرح است

"بسم الله الرحمن الرحیم"

ماه بندگی خدا در حالی به نیمه خود می رسد که همزمان با گستردگی خوان کرم الهی ، میلاد کریم اهل بیت (ع) در ماه مبارک رمضان این کرامت را نور علی نور نموده است.  خاندان پیامبر معظم اسلام (ص) همگی مظهر کرم هستند و طلایه دار این صفت امام حسن مجتبی (ع) می باشد که در کنار سایر فضایل، اسوه بخشندگی در حد کمال و الگویی برای بشریت در تمام اعصار می باشند .

گذشت زمان نشان داده است که رهروان آن امام همام  با ترویج فرهنگ سخاوت و کرامت در عرصه های مختلف من جمله حوزه بهداشت و درمان ،حس نوع دوستی را زنده نگه داشته و این مسیر را با عشق کمک به هم نوعان ادامه می دهند .

به همین مناسبت اینجانب  ضمن تبریک و تهنیت این روز مبارک،و گرامیداشت روز اکرام و تکریم خیرین  از خداوند متعال توفیق بهره مندی هرچه بیشتر از فیوضات این ماه عزیز وعنایات مولود کریم آن را خواستارم.

دکتر قباد محمدی