اجرای طرح پزشک خانواده از اولویتهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

دکتر قباد محمدی صبح امروز در جلسه هیات رئیسه دانشگاه ، ضمن تبریک فرارسیدن هفته سلامت به همه  فرماندهان سلامت گفت:  انشاءاله با تلاش و دلسوزیهای مضاعف ، شاهد پیشرفت هرچه بیشتر نظام سلامت در استان باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: شعار هفته سلامت امسال سلامتی برای همه با اجرای پزشک‌ خانواده است و این نشان می دهد که پزشک خانواده از اولویتهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است و کرمانشاه در اجرای این طرح باید پیشرو باشد.

دکتر محمدی با اشاره به اینکه در هفته گذشته افتتاح‌ روستای سالم در شهرستان گیلانغرب با مشارکت خوب مردم همراه بود گفت: هر برنامه ای که مربوط به نظام سلامت است چنانچه با حضور مردم صورت پذیرد موفقتر خواهد بود.

وی افزود:  برنامه روستای سالم یک حس رقابتی بین روستاهای استان ایجاد می کند و این موضوع موجب می شود که خود مردم نقش اصلی در سلامت روستا را ایفا کنند البته همکاران معاونت بهداشتی نیز باید نظارت مستمر و مستقیم داشته باشند.

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۶:۳۳