برخی اقدامات صورت گرفته در دومین روز از هفته سلامت

💢 اجرای طرح پزشک خانواده از اولویتهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
💠 دکتر محمدی رئیس دانشگاه در جلسه هیات رئیسه :🔻
🔸️ فرارسیدن هفته سلامت را به همه  فرماندهان سلامت تبریک می گویم انشاءاله با تلاش و دلسوزیهای مضاعف ، شاهد پیشرفت هرچه بیشتر نظام سلامت در استان باشیم.
🔸️شعار هفته سلامت امسال سلامتی برای همه با اجرای پزشک‌ خانواده است و این نشان می دهد که پزشک خانواده از اولویتهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است و کرمانشاه در اجرای این طرح باید پیشرو باشد.
🔸️ هفته گذشته افتتاح‌ روستای سالم در شهرستان گیلانغرب را داشتیم که با مشارکت خوب مردم همراه بود ، هر برنامه ای که مربوط به نظام سلامت است چنانچه با حضور مردم صورت پذیرد موفقتر خواهد بود.
🔸️ برنامه روستای سالم یک حس رقابتی بین روستاهای استان ایجاد می کند و این موضوع موجب می شود که خود مردم نقش اصلی در سلامت روستا را ایفا کنند البته همکاران معاونت بهداشتی نیز باید نظارت مستمر و مستقیم داشته باشند.

⚛️ به مناسبت هفته سلامت : 🔻

✅ مدیر و جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر با حضور بر مزار شهید مدافع سلامت شهرستان شهید عبدالرضا ویسی بهورز فقید خانه بهداشت کانی شریف به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام نمودند.

💢 جلسه جوانی جمعیت با حضور رئیس و معاونین دانشگاه ، معاون صدای صدا وسیمای مرکز کرمانشاه و همچنین اعضای کمیته جوانی جمعیت برگزار شد.

💠 در این جلسه برنامه های هفته جوانی جمعیت ( ۲۴  لغایت ۳۰ اردیبهشت) مورد بررسی قرار گرفت.

💢 به مناسبت هفته سلامت 🔻

💠  مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.

💢 به مناسبت هفته سلامت 🔻

💠 فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی با مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیدار کردند.

💢‌به مناسبت هفته سلامت 🔻

💠 اقدامات انجام شده در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه 🔻🔻

✔️ برگزاری همایش حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و فرزند آوری در بیمارستان محمد کرمانشاهی توسط کارشناسان بهداشت خانواده مرکز بهداشت شهرستان

✔️ شرکت کارشناسان ستاد مرکز بهداشت در همایش تجلیل از فعالان حوزه سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش

✔️برگزاری میز خدمت در محل برگزاری همایش تجلیل از فعالان حوزه سلامت و تندرستی واقع در تالار شهید بهشتی و انجام خدماتی از قبیل : مشاوره ازدواج و فرزند آوری ، کنترل فشار خون ، کنترل قند خون و واکسیناسیون کرونا

💢 به مناسبت هفته سلامت 🔻

💠 زنگ سلامت در مدرسه مطهره شهرک آموزگار شهرستان کنگاور با حضور فرماندار شهرستان و مدیر شبکه بهداشت و درمان نواخته شد.

💢‌به مناسبت هفته سلامت 🔻

💠  طرح ویزیت رایگان در شهرستان سرپل ذهاب هرروز توسط پزشکان این شهرستان انجام‌ شد.

✅ آموزش کمکهای اولیه به دانش آموزان هنرستان فدک کرمانشاه

💠 پیاده روی  کارکنان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

✅ در این پیاده روی ضمن گرامیداشت هفته سلامت، اهمیت سبک زندگی‌ سالم و تحرک بدنی در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر مورد تاکید قرار گرفت.

💠 روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (مفدا کرمانشاه) برگزار می‌کند:

💢مسابقه یک تصویر، یک برداشت / ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

🔻برداشت‌های خود را در ارتباط با تصویر در یکی از قالب‌های زیر:👇

▫️اینفوگرافی▫️پوست▫️عکس‌نوش▫️فیلم کوتا▫️کلی▫️موشن‌گراف▫️پادکست