پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه به مناسبت روز کار و کارگر

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه در پیامی روز کار و کارگر را تبریک گفت؛

متن پیام بدین شرح است :

بسمه تعالی

روز جهانی کار و کارگر فرصت مناسبی است جهت یاد آوری تلاش عزیزانی که وجودشان مایه برکت و خدمتشان باعث آسایش دیگران است.

قشر شریفی که بدون شک حرفه آنها یکی از قسمت های مهم در چرخه زندگی می باشد و شاید آن طور که باید خدمات آن ها مورد توجه قرار نگرفته باشد تا با بیان این مطلب اهمیت حضور و فعالیت آن ها بیش از پیش نمایان گردد.

هدف خدمت گزاران به مردم در تمامی سطوح ایجاد شرایط پایدار و مطلوب می باشد که بی تردید نقش این قشر زحمتکش در این بین حایز اهمیت و تاثیرگذار است و این امر نمایان و ثمره زحمات آنان و گواه این موضوع می باشد.

به همین مناسبت این روز را به جامعه بزرگ کار و کارگران محترم و مجموعه خدمات دانشگاه علوم پزشکی تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی و موفقیت روز افزون را برای یکایک آنان آرزومندم.

مهندس صادق کریمی
             معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی