اهم اقدامات کمیته بهداشت و درمان سالروز عملیات فتح ارتفاعات بازی دراز

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه ، گزارش اقدامات صورت گرفته کمیته بهداشت و درمان سالروز عملیات فتح ارتفاعات بازی دراز که با مسئولیت این سازمان صورت گرفته را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا منصوری گفت: با عنایت به اینکه کاروان های راهیان نور جهت صعود ارتفاعات بازی دراز  باید در جاده ای کوهستانی به طول پنج هزار متر بصورت پیاده تردد نمایند ، اقدامات انجام شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی استان جهت ارائه هر چه بهتر خدمات بهداشتی و درمانی به شرکت کنندگان در این مراسم به شرح ذیل می باشد:

* تشکیل سه جلسه حضوری در سطح شورای فرماندهی استان جهت هماهنگی های لازم ،  چهار جلسه حضوری و دو جلسه بصورت تماس تصویری با تمامی اعضای کمیته بهداشت و درمان استان و سایر ادارات و ارگان های مرتبط با موضوع، جهت هم افزایی در راستای هر چه بهتر ارائه خدمات بهداشتی درمانی.

* تشکیل کمیته فرهنگی مراسم در سطح دانشگاه علوم پزشکی و تشکیل سه جلسه حضوری با حضور ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه ،دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ،رؤسای شبکه های بهداشت و درمان استان ،رؤسای دانشکده ها،بسیج دانشجویی جهت اعزام و اسکان و تغذیه کاروان راهیان نور اساتید ،اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان بهمراه خانواده های آنها .

* استقرار هشت پست امداد و درمان بهمراه کادر درمانی مورد نیاز که شامل پزشک،پرستار ، پیراپزشک ،نیروهای پشتیبانی و تجهیزات کامل پزشکی بوده و همچنین آمبولانس توسط کانون های سازمان بسیج جامعه پزشکی  در طول مسیر تردد کاروان های راهیان نور تا یادمان بازی دراز. که در  پست های مذکور تعداد ده پزشک، چهل و سه پرستار، یازده کارشناس بهداشت محیط وخانواده حضور داشتند و نیز بیست ایستگاه  فوریت های پزشکی در طول مسیر کاروان ها مستقر بوده است.

* ابلاغ به تمامی شبکه های بهداشت و درمان استان جهت نظارت کافی بر مراکز پخت و توزیع  مواد غذایی و همچنین مکان های بهداشتی شهری و بین راهی.

* تشکیل جلسه با مسئولین سپاه و شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب در خصوص جمع آوری زباله ها در مسیر ارتفاعات بعد از انجام مراسم.

* ابلاغ آماده باش تمامی بیمارستان های دولتی استان ، بیمارستان های نیرو های مسلح و سازمان تامین اجتماعی جهت پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی.

* استقرار آمادگاه اورژانس پیش بیمارستانی در دامنه ارتفاعات و نیز استقرار یک اورژانس شش تخت خوابی بهمراه پزشک متخصص طب اورژانس و پزشکان عمومی و کادر درمان کافی و نیز تمامی تجهیزات مورد نیاز اورژانس در ارتفاع دو هزارو پانصد متر توسط کانون بسیج جامعه پزشکی ارتش.

* استقرار اورژانس صحرایی دوازده تخت خوابی سازمان بسیج جامعه پزشکی بهمراه هفت پزشک با تخصص های ارتوپدی،طب اورژانس،داخلی، بیهوشی،اطفال،قلب، جراح عمومی، ،پوست و چهار پزشک عمومی با تمامی کادر درمان و تجهیزات مورد نیاز در محل یادمان.

* استقرار اورژانس صحرایی ده تخت خوابی معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) بهمراه معاونت بهداری لشکر 29 حضرت نبی اکرم(ص)در محل یادمان بهمراه چهار پزشک عمومی و پرستار و کادر درمان لازم.

* استقرار یک پست امداد و درمان در تنگه مرصاد بهمراه یک پزشک و پرستار و کادر درمان لازم و استقرار سامانه جراحی در محل یادمان بازی دراز .

* استقرار پنج تیم سیار امدادی در مسیر صعود به ارتفاعات بازی دراز و سی و هفت دستگاه آمبولانس در ارتفاعات بازی دراز ، بیست دستگاه آمبولانس در طول مسیر کاروان های راهیان نور و نیز سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در محل یادمان بازی دراز و دامنه ارتفاعات .

* استقرار هشت دستگاه موتورلانس در ارتفاعات بازی دراز ، دو دستگاه موبایل کلینیک دندانپزشکی در محل بازی دراز و دامنه ارتفاعات و نیز یک فروند بالگرد امداد هوایی در ارتفاعات و چهار بالگرد پشتیبان در شهر کرمانشاه.

گفتنی است ریاست کمیته بهداشت و درمان این مراسم به عهده سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه بوده و معاونت های درمان ، توسعه مدیریت و منابع ، غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان عضو این کمیته فعالیت نموده اند.

شایان ذکر است اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی ، معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) ، لشکر 29 حضرت نبی اکرم(ص) ، بیمارستان 520 ارتش ، بیمارستان حضرت ابوالفضل ناجا ، معاونت بهداری مرزبانی و سازمان جمعیت هلال احمر استان نیز از دیگر دستگاههای اجرایی عضو این کمیته می باشند.