خدمت به شهدا بالاترین توفیق است

دکتر محمدی رئیس دانشگاه در جلسه بررسی نقاط قوت و ضعف اجرای برنامه بازی دراز گفت: برنامه بازی دراز کار بزرگی بود که به لطف خدا به خوبی انجام شد هر چند انجام هر کاری بی نقص نیست اما با تلاش همه دست اندرکاران به بهترین شکل ممکن انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: در این برنامه هم از نظر بهداشت و درمانی کارها به خوبی پیش رفت و هم از نظر فرهنگی تاثیرگذاری عمیقی در دانشگاه داشت.

وی با بیان اینکه خدمتگذاری به شهدا بالاترین توفیق است و هیچ کاری بالاتر از آن نیست گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و توسعه فرهنگ شهادت بالاترین خدمت است که همه باید در این راستا گام برداریم.

دکتر محمدی تاکید کرد: فرهنگ بی نظیری که در زمان جنگ بود و  روحیه ایثارگری و همدلی که در میان رزمندگان موج‌ می زد باید به نسلهای آینده منتقل شود و با آن آشنا شوند‌.

وی افزود: در مورد اسکان در بازی دراز انشاءالله  در سال آینده  با همکاری مدیریت پشتیبانی دانشگاه وضعیت بهتر و مطلوبتر خواهد شد.