پیام مشترک رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)

بسمه تعالی

دوران حیات امام جعفر صادق (ع) نقطه عطفی در تاریخ اسلام می باشد .وجود مبارک این امام همام سرآغازی در تحولات عصر ایشان بوده و مجالس علمی و شاگردان ممتاز آن حضرت نمونه ای از معدن علم بی کران این شخصیت ممتاز می باشند.

به تایید تاریخ، اندیشمندان بسیاری در مکتب حضرت صادق (ع) تلمذ و کسب علم نموده اند. این موضوع همان ابعاد مختلف شخصیتی ائمه معصومین (ع) می باشد که به اقتضای هر زمان  یک شاخصه نمود بیشتری داشته است. در حیات با برکت امام جعفر صادق (ع) بر پایی جلسات علمی در کنار سایر امور که وظیفه رهبری و امامت امت را در بر داشته ، خصیصه بارز ایشان بوده است.

به همین منظور ضمن تسلیت سالروز شهادت رییس مذهب تشیع ،توفیق بهره مندی از اخلاق جامع و کامل ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت که صداقت صفت برازنده این حضرت بوده را از خداوند سبحان تمنا داریم.