درخشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت

دکتر فاطمه حدادیان مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد: دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بیست‌وهفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در مقاطع مختلف دانشجویی، اساتید و کارمندی ، در بخش‌های مختلف معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی و فناوری موفق به کسب ۱۵ مقام برتر قرآنی شدند.

وی اظهار داشت: بیست‌وهفتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در ۲ مرحله دانشگاهی و سراسری و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، در مرحله ملی اجرا شد.

به گفته وی برگزاری این جشنواره ویژه فعالین قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در بخش‌های مختلف «آوایی، ادبی، پژوهشی، فضای مجازی و تولیدات رسانه، فن‌آوری، معارفی و هنری» انجام گرفت.

دکتر حدادیان عنوان کرد: بیشترین رتبه‌های برتر کسب شده توسط این دانشگاه در بخش معارفی بوده و قصد داریم برای آمادگی شرکت‌کنندگان در این جشنواره قرآنی به ویژه در بخش معارفی حلقه‌های مطالعاتی با هدف پرورش و تقویت  این بخش تشکیل دهیم .

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۰۸:۵۷