مناقصه یک مرحله ای واگذاری حجمی امور راهبری، نگهداشت، تعمیر و سرویس تأسیسات برقی، مکانیکی، مخابراتی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهداء شهرستان هرسین سال 1403-1402 بارسوم

بسمه تعالی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد فراخوان مناقصه یک مرحله ای واگذاری حجمی امور راهبری، نگهداشت، تعمیر و سرویس تأسیسات برقی، مکانیکی، مخابراتی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهداء شهرستان هرسین سال 1403-1402 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری فراخوان(مناقصه) از دریافت و تحویل اسناد فراخوان(مناقصه) تا بازگشایی پاکت¬ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) به آدرس www.setadiran.ir انجام خواهد شد متقاضیان شرکت در فراخوان مناقصه در صورت عدم عضویت در سامانه، نسبت به ثبت نام و دریافت گواهی امضای الکترونیکی (به صورت برخط) برای کلیه صاحبان امضای مجاز و مهر سازمانی اقدام لازم را به عمل آورند.
مواعد زمانی:
تاریخ انتشار فراخوان مناقصه: تاریخ انتشار فراخوان مناقصه در سامانه ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورّخ 27/02/1402 باشد .
مهلت دریافت اسناد فراخوان مناقصه: ساعت 15روز پنجشنبه مورّخ 04/03/1402 می باشد .
مهلت ارسال پیشنهادات: ساعت 15روز شنبه مورّخ 20/03/1402 می باشد .
زمان بازگشایی پاکت ها: ساعت 9صبح روز یکشنبه مورّخ 21/03/1402 می باشد .
اطلاعات تماس با دستگاه مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مناقصه: کرمانشاه، شهرستان هرسین، شبکه بهداشت و درمان(تلفن: 45133656-083) می باشد .
محل تحویل پاکت(الف): کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، دبیرخانه محرمانه می باشد .
محل بازگشایی پیشنهادات واصله: کرمانشاه، بلوارشهید بهشتی، ساختمان شماره یک دانشگاه علوم پزشکی، طبقه اول، دفتر مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی می باشد .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
بهداشتی درمانی کرمانشاه