احسان کاظمی ۴۰ ساله جانبخش شد

دکتر روندی مسئول بیماریهای خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی گفت: دومین اهداء عضو سال ۱۴۰۲ در استان کرمانشاه با ایثار خانواده ی محترم کاظمی رقم خورد.

وی اظهار داشت: با تلاش و پیگیری مستمر تیم مدیریت پیوند دانشگاه علوم پزشکی و اقدامات به موقع و انجام آزمایشات و تست های مربوطه و قطعی شدن "مرگ مغزی" و تایید آن توسط پزشکان متخصص و پس از صحبت با خانواده ی ایشان در خصوص مرگ مغزی ، این خانواده ی بزرگوار با رضایت به اهداء عضو عزیزشان نام و یادش را برای همیشه جاودان نمودند.

دکتر روندی افزود: بدینوسیله از خانواده ی محترم متوفی به جهت این کار خداپسندانه که باعث نجات جان بیماران نیازمند شدند، همچنین از تلاش مستمر کادر محترم درمان بخش ICU بیمارستان امام خمینی(ره) و تیم اهداء‌ عضو دانشگاه صمیمانه قدردانی می شود.

۶ خرداد ۱۴۰۲ ۱۴:۲۳