حضور گروه تخصصی و فوق تخصصی گوش،حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره)

از اساتید این گروه دکتر محمد تقی خرسندی آشتیانی ،دکتر صدر حسینی و دکتر ابراهیم کریمی بودند که‌ توسط این اساتید چندین مورد عمل جراحی گوش،حلق و بینی به صورت جدیدترین روشهای جراحی انجام گرفت.

این جراحی ها در حضور اساتید و دستیاران گروه گوش،حلق و بینی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) انجام گرفت‌ و مورد استقبال این گروه قرار گرفت.

این اساتید ضمن تشکر از تیم مدیریتی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ، گروه ENT، اتاق عمل و واحد آموزش مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ،خواهان همکاری بیشتر دانشگاه علوم پزشکی تهران با این مرکز شدند .

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ ۰۰:۰۵