اساتید دانشگاه در کاروان راهیان نور منطقه غرب کشور

ششمین کاروان راهیان نور اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور (یادواره شهدای جامعه پزشکی ) و اولین کاروان راهیان نور غرب کشور از مناطق عملیاتی کرمانشاه بازدید کردند.

این کاروان که دکتر محققی  معاون آموزشی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشت ابتدا بر مزار شهدای گمنام پارک کوهستان حضور یافتند و یاد آنان را گرامی داشتند.

اعضای کاروان در ادامه از بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس  بازدید و د مراسم ویژه ای شرکت کردند.

در روز دوم کاروان عازم محل یادمان عملیات مرصاد در تنگه مرصاد شدندو آنگاه پس از شرکت در مراسم یادمان  از بازی دراز ، پادگان ابوذر  ، قصر شیرین و خسروی  بازدید نمودند.

ق