مزایده اجاره لانه نگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد نسبت به اجاره فضای حیوانات آزمایشگاهی خود واقع در کرمانشاه،سرخه لیژه، دانشکده داروسازی به شرح مذکور و با جزئیات مندرج در اسناد مزایده با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیک دولت (setadiran.ir) و با شماره ثبت 5002090044000002 به صورت الکترونیکی اقدام نماید:
1) زمان انتشار در سایت: ساعت 18 روز چهارشنبه تاریخ 18/05/1402 می باشد.
2) مهلت زمانی دریافت اسناد مزایده ساعت 18 روز چهارشنبه تاریخ 8/6/1402 می باشد.
3) تاریخ بازدید: از تاریخ 19/5/1402 لغایت 8/6/1402 از ساعت 8 صبح لغایت 18 می باشد.
4) مهلت ارسال پیشنهاد قیمت: تا ساعت 18 روز چهارشنبه تاریخ 8/6/1402 می باشد.
5) زمان بازگشایی پاکتها: ساعت 9 روز پنج شنبه تاریخ 9/6/1402 می باشد.
6) محل بازگشایی پیشنهادات واصله در محل کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان شماره دو، طبقه اول، دفتر امور عمومی معاونت تحقیقات و فناوری می باشد.
7) اطلاعات تماس با دستگاه مزایده گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اسناد مزایده: کرمانشاه- بلوار شهید بهشتی، روبروی بیمارستان امام علی (ع)، ساختمان شماره 2 علوم پزشکی کرمانشاه، معاونت تحقیقات و فناوری (38393154-083) می باشد.
8) سپرده شرکت در مزایده به میزان 5 درصد قیمت پایه اجاره بهاء به صورت ضمانتنامه معتبر بانکی بدون قید و شرط بنام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه می باشد.
9) محل تحویل پاکت ضمانتنامه کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، ساختمان شماره دو، معاونت تحقیقات و فناوری، دبیرخانه محرمانه می باشد.
10) ضمناً رعایت موارد ذیل الزامی می باشد:
1-10) برگزاری مزایده صرفاً از طریق سامانه تدارکات الکترونیک دولت می باشد و کلیه مراحل فرآیند مزایده شامل خرید و دریافت اسناد مزایده پرداخت تضمین شرکت در مزایده (ودیعه)، ارسال پیشنهاد قیمت، بازگشایی پاکات، اعلام به برنده و ... در بستر سامانه از این طریق امکان پذیر می باشد.
2-10) پیشنهاد می گردد مزایده گران قبل از ارائه پیشنهاد از موضوع مزایده به آدرس کرمانشاه، خیابان سیلو، پایین تر از میدان شهداء بازدید بعمل آورند.
3-10) علاقمندان به شرکت در مزایده می بایست جهت ثبت نام و دریافت گواهی الکترونیکی (توکن) با شماره ذیل تماس حاصل نمایند:
مرکز پشتبانی و راهبری سامانه: 41934-021
اطلاعات تماس دفاتر ثبت نام سایر استانها در سایت تدارکات الکترونیک دولت (www.setadiran.ir) بخش " ثبت نام/ پروفایل مزایده گر" موجود می باشد.
                           روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه