بیانیه شورای فرهنگی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان(عج) دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اهانت به حرم مطهر احمد بن موسی برادر گرامی امام رضا علیه السلام را محکوم می کنیم.

"امام رضا (ع) تسلیت🖤🥀"

سلام خونین...

ندای مظلومیت و اقتدار ملت ایران، این بار در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیه‌السلام طنین انداز شد و جنایتی دیگر بر سیاهه جنایات دشمنان انقلاب اسلامی ایران افزود.

شهادت و زخمی شدن چند تن از زائران حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیه‌السلام در این حمله تروریستی را به خانواده‌های این عزیزان و همه مردم ایران تسلیت عرض میکنیم.

تجربه نشان می دهد دشمنان ایران، انتقام استیصال و به سنگ خوردن تیرهایشان در ایجاد انشقاق در صفوف متحد ملت و پیشرفت کشور را با خشونت و ترور می‌گیرند.

همانند سال گذشته دشمنان کینه توز و زبون ملت بزرگ ایران ناجوانمردانه به روی شهروندان بی‌دفاعی آتش گشودند که حرم شاهچراغ را مامن خود یافته بودند و رسانه های فارسی زبان به جای محکومیت این جنایت شروع به تحریف اخبار و تشویش اذهان عمومی و آزرده کردن احساسات مردم کرده اند.

بدون شک، اینگونه اقدامات وحشیانه و کوردلانه، اتحاد و همبستگی ملت بزرگ ما را نشانه رفته است، غافل از اینکه چنین اقدامات تروریستی، مردم فهیم ایران را متحدتر از قبل در کنار هم قرار خواهد داد.