"شب درخشان" با دانشجویان درخشان

نشست " شب درخشان " به مناسبت تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه دوشنبه شب نهم خردادماه در مهمانسرای دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر محمدرضا نیکبخت ضمن تبریک به دانشجویان دارای استعداد درخشان و خانواده های آنها رهنمودهایی در جهت ارتقای سطح تحصیلی دانشجویان ارائه داد.

دکتر بهزاد کرمی متین رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ، امامی آل آقا و همتی دو دانشجوی پزشکی و داروسازی از جمله سخنرانان نشست " شب درخشان بودند.

در " شب درخشان " که به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی معاونت آموزشی و با حضور روسای دانشکده ها ، معاونین آموزشی و اساتید مشاور دانشجویان استعداد درخشان برگزار شد با اهدای لوح و هدیه نقدی از پنجاه تن از دانشجویان که بر اساس آیین نامه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دارای استعداد درخشان تشخیص داده شده اند ، سپاسگزاری به عمل آمد.