امیرحسین امیدی به عنوان سرپرست مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از محسن شمسی

طی حکمی از سوی مهندس صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امیر حسین امیدی به عنوان سرپرست مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه منصوب شد.

امیر حسین امیدی متولد ۱۳۶۴ و کارشناس ارشد از دانشگاه تهران است که تاکنون به عنوان معاون مدیریت بازرسی،ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه و معاون مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی در ستاد دانشگاه فعالیت نموده است.

شایان ذکر است پیش از این محسن شمسی عهده دار این مسئولیت بوده است که وی به عنوان سرپرست مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب شده  و دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر کرد.

جناب آقای محسن شمسی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

مهندس صادق کریمی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه