مراسم تقدیر از اعضای هیات علمی ایثارگر دانشگاه

مراسم تقدیر از  اعضای هیات علمی ایثارگر دانشگاه
💢حجت الاسلام محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مراسم تقدیر از  اعضای هیات علمی ایثارگر دانشگاه:🔰

🔹آنچه اسلام را تا کنون زنده نگه داشته ایثار بوده است و ایثارگری در طول تاریخ بشریت به کربلا بر می گردد و به لطف خداوند متعال انقلاب ما در تداوم راه امام حسین (ع) و قیام عاشورا می باشد.

🔹یاد و خاطره شهدای ۸ سال دفاع مقدس را گرامی میداریم ، شهدا با همه وجود در برابر دشمن ایستادند و ما امنیت کشور را مرهون خون این شهدای والامقام هستیم.

🔹ما در جنگ نرم دشمن نیز باید با ایثار و از خودگذشتگی در برابر توطئه های دشمن ایستادگی کنیم و اجازه ندهیم کوچکترین آسیبی به ارزشها و آرمان های انقلاب اسلامی  وارد گردد.

💢 مرادی مشاور رئیس دانشگاه و دبیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه:🔰

🔹تعداد ۴۳۷۵ نفر از پرسنل دانشگاه شاهد و ایثارگر  هستند  ،۳۱۲ نفر دانشجوی خانواده ایثارگر در این دانشگاه تحصیل می کنند ، ۱۵ شهید مدافع سلامت و ۱۴ شهید دفاع مقدس در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جان خود را فدای نظام و انقلاب کرده اند و از مهمترین اقدامات این واحد انجام تبدیل وضعیت پرسنل ایثارگر دانشگاه می باشد.

✅ گفتنی است در این مراسم  از دو نفر از اعضای هیات علمی ایثارگر دانشگاه با اهدا لوح سپاس تقدیر شد.

🗓 سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه 1402