🔰 جلسه هم‌اندیشی با ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر

🗓سه شنبه | هفتم شهریور ماه ۱۴۰۲

💢 این جلسه با حضور حجت الاسلام حسینی کیا نماینده سنقر در مجلس شورای اسلامی،قربانی فرماندار ، مهرداد مرادی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه ، رشیدی مشاور استاندار در امور ایثارگران، دکتر احسان مهری مدیر شبکه بهداشت و درمان  شهرستان سنقر ، و برخی از مسئولین و همچنین جمعی از ایثارگران شاغل به منظور برطرف نمودن مسائل و مشکلات این قشر بزرگوار معزز برگزار شد .

✅مرادی،مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران:

در امر خدمت رسانی به خانواده های معزز شهدا وایثارگران در نگاه امام (ره ) ، مقام معظم رهبری و قوانین جمهوری اسلامی تاکیدات فروانی شده است و همین امر باعث می شود که در خدمت کردن به این خانواده بزرگ نباید هیچگونه کوتاهی و قصوری از سمت مسئولین صورت پذیرد .

یکی دیگر از افتخارات بزرگ این مدیریت وجود  ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی با جایگاه علمی بالا در سطوح مختلف در خانواده ایثارگران می باشد که این خود باعث فخر و مباهات است .

🔻در ادامه به برسی مشکلات و انتقادات خانواده های معزز شهدا و ایثارگران در آن مرکز پرداخته شد.

🔷️ در پایان جلسه از خانواده های شهدا و ایثارگران تقدیر و تشکر بعمل آمد.

#تکریم_ایثارگران_وظیفه_همه_مسئولین

روابط عمومی ستاد شاهد و ایثارگر🌹