دکتر امید بحیرایی به عنوان "رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه " منصوب شد/ تقدیر از دکتر منوچهر عواطف فاضلی

دکتر بحیرایی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر امید بحیرایی به عنوان " رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) " منصوب شد.

دکتر بحیرایی متولد ۱۳۵۸ در تهران و متخصص بیهوشی است که دوره های دکترای عمومی و تخصص خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است.

ریاست و همچنین معاونت مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، ریاست مرکز بهداشت شهرستان روانسر ، مدیر برنامه ریزی دانشگاه و نیز مدیر برنامه های ریاست دانشگاه علوم پزشگی کرمانشاه از جمله سوابق اجرایی این عضو هیات علمی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.

شایان ذکر است پیشتر دکتر منوچهر عواطف فاضلی ریاست این مرکز آموزشی درمانی را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای دکتر منوچهر عواطف فاضلی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست بیمارستان امام خمینی(ره) با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر بحیرایی