دکتر مصطفی اکبریان به عنوان "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین" منصوب شد/تقدیر از دکتر آذر ولی زاده

دکتر مصطفی اکبریان

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر مصطفی اکبریان به عنوان "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین" منصوب شد.

دکتر اکبریان متولد سال 1372 در شهرستان سنقر است که فارغ التحصیل دکترای عمومی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به پزشک خانواده از سال 98 تا پایان ۱۴۰۰ و رئیس مرکز بهداشت سنقر از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون در شهرستان سنقر اشاره کرد.

شایان ذکر است پیشتر دکتر آذر ولی زاده مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

سرکار خانم دکتر آذر ولی زاده

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قصرشیرین با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر مصطفی اکبریان