بیانیه هیات مذهبی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت حضور پرشور در انتخابات

بیانیه

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور در پای صندوق های رأی بارز‌ترین مظهر حضور مردمی و ساختن سرنوشت و آینده ایران بزرگ است؛ امری که ازسویی پشتوانه‌ی امنیت داخلی کشور و اقتدار بین المللی آن خواهد بود و از سوی دیگر تجلی آزادی و مردم سالاری دینی است. این یکی از سنن الهی نیز هست چنانکه خدای بزرگ در قرآن کریم می فرماید:
«إنَّ اللهَ لایُغَیِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ؛همانا خداوند حال قومى را تغییر نمى‌دهد تا آن­که آنان حال خود را تغییر دهند».

اهمیت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی زمانی روشنتر میشود که بدانیم در حال انتخاب افرادی هستیم که  قوانین موثر در امر سرنوشت و آینده و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان را پایه گذاری می کنند.

در همین راستا، ما اعضای هیات علمی عضو در هیات مذهبی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دعوت یکایک مردم شریف کرمانشاه به مشارکت فکورانه در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری بر حضور و فعال موثر خود در این امر خطیر اجتماعی تاکید می نماییم.

هیات مذهبی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

#پیشرفت_در_سلامت_با_انتخاب_اصلح