دکتر بیژن نوذری به عنوان مدیر کلینیک‌ تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی و کلینیک حاج دایی منصوب شد/ تقدیر از فرشاد شاکری

انتصاب

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر بیژن نوذری به عنوان مدیر کلینیک‌ تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی و کلینیک حاج دایی منصوب شد.

دکتر نوذری متولد ۱۳۵۵ و فارغ التحصیل دکترای پزشکی حرفه‌ای از دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌باشد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به پزشک عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، رئیس مرکز بهداشت و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین، مدیر بیمارستان فوق تخصصی دکتر محمد کرمانشاهی و مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد.

شایان ذکر است پیشتر فرشاد شاکری مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای فرشاد شاکری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیر کلینیک‌ تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی و کلینیک حاج دایی با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر نوذری