افتخاری دیگر برای استان کرمانشاه

در هفتمین اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و با حضور وزیر بهداشت و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان واحد برگزیده حقوقی بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری رازی تقدیر شد.

شایان ذکر است با عنایت به برگزاری این جشنواره و بر اساس سیاست های کلان پژوهشی کشور، ارتقای سطح علمی و کاربردی دانش منتج از تحقیقات و اثربخشی آن و بهره گیری از فناوری های نوین به عنوان مهم‌ترین رکن سیاستگذاری در عرصه تحقیقات مرتبط با سلامت قرار گرفته است که با توجه به این دیدگاه خداراشاکریم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دانشگاه های تیپ یک با بالاترین رشد در شاخص عملکردی به عنوان رتبه برتر از سوی مقام عالی وزارت مورد تقدیر قرار گرفت.

این دستاورد ارزشمند را به جامعه ی بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک می گوییم.

کرمانشاه