محمود فخری به عنوان سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) منصوب شد/ تقدیر از کیومرث حیدری

امام رضا(ع)

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه محمود فخری به عنوان سرپرست مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) منصوب شد.

محمود فخری متولد ۱۳۴۳ در شهرستان روانسر و فوق لیسانس مدیریت بهداشت جامعه از دانشگاه شهید بهشتی تهران است که در حال حاضر نیز در مقطع PhD اقتصاد بهداشت در همین دانشگاه مشغول به تحصیل می باشد.

فخری از سال ۱۳۸۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد که مدیر بیمارستان چهارمین شهید محراب ، معاون اداری مالی دانشکده پرستاری مامایی ، مدیر کلینیک های ویژه دانشگاه ، و نیز مدیریت بیمارستانهای امام علی(ع) ، امام رضا(ع) و آیت الله طالقانی از جمله سوابق اجرایی وی می باشد.

شایان ذکر است پیشتر کیومرث حیدری مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای کیومرث حیدری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

رسانه جدید