بیستمین همایش مدیران مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور در کرمانشاه برگزار شد.

اورژانس بیمارستانی ، تشکیلات ، آلودگی هوا و ریزگردها ، برنامه پنجم توسعه ، تشکیل کمیته مطالبات صنفی و تشکیل کارگاه های مختلف و ارائه گزارش کارگاه ها و پرسش و پاسخ و جمع بندی موضوعات مربوطه از جمله موارد مورد بحث و آموزش در این همایش بود.

بیستمین همایش مدیران مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور  در روزهای 14 و پانزده تیرماه با حضور دکتر معصومی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در این همایش که به میزبانی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد ، معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه ، فرماندار کرمانشاه  ، فرماندهان انتظامی استان و پلیس راهور ، و نمایندگان سازمانهای امدادی استان حضور داشتند و راهکارهای ارتقای خدمات این مراکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۱۴:۱۷