تعطیلی بیش از ۴۰ واحد صنفی به دلیل تخلف های بهداشتی

نوروز
معاون. بهداشتی دانشگاه از تعطیلی بیش از ۴۰ واحد صنفی  به دلیل تخلف های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ خبرداد.

دکتر شکیبا گفت: با توجه به نظارت های بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان بیش از ۴۰ واحد صنفی  به دلیل تخلف  و عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم توجه به تذکرات بازرسین بهداشت محیط، پلمپ و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

وی اظهار داشت: حفظ و صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی از اولویت های اصلی حوزه سلامت می باشد و برای تامین آن بازرسین بهداشت محیط دانشگاه در ساعات مختلف شبانه روز از وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی  بازدید و نظارت های لازم را به عمل می آورند.

وی عنوان کرد: همشهریان و مسافرین نوروزی در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی ، می توانند شکایات خود را به صورت تلفنی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.