دکتر نیکبخت : درخصوص جابجایی پایگاه هایی که در مناطق کم ترافیک واقع شده اند به مناطق پر ترافیک تجدیدنظر شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی : ما بایستی با افزایش توان و سرعت عمل زمان رسیدن بر بالین حادثه دیده یا بیمار را کاهش دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه افزایش تعداد پایگاه ها و آمبولانس در سطح کشور در دهه اخیر و به ویژه در دولت نهم و دهم را بسیار خوب و روند روبه رشد و قابل قبولی داشته است.

دکتر محمدرضا نیکبخت افزود : استان کرمانشاه به نسبت وسعت ، راه های مواصلاتی و جمعیت از امکانات مناسب بهره نبرده و بایستی وزارت متبوع  با دید ویژه و نیاز استان که علاوه بر اینکه مسیر اتصال استان های جنوبی و شمالی و غربی است محل عبور زائرین عتبات عالیات و توریست ها می باشد و همجواری با کشور عراق و ارتباط خوب این کشور و مراجعه بیماران آن کشور به کرمانشاه می طلبد که به جایگاه ویژه خود ارتقا یابد.

وی در ادامه خاطرنشان ما بایستی با افزایش توان و سرعت عمل زمان رسیدن بر بالین حادثه دیده یا بیمار را کاهش دهیم.

دکتر نیکبخت با اشاره به اینکه کشور ما در رده کشورهای حادثه خیز قراردارد و میزان تلفات حوادث ما از کشورهای همتراز بالاتر است و بایستی در این زمینه تصمیمات مناسبی گرفته شود و درخصوص جابجایی پایگاه هایی که در مناطق کم ترافیک واقع شده اند به مناطق پر ترافیک تجدیدنظر شود.