دکتر عبدالحمید ذکایی به عنوان سرپرست مدیریت بیمارستان آیت الله طالقانی منصوب شد/ تقدیر از محمود فخری

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر عبدالحمید ذکایی به عنوان سرپرست مدیریت مرکز آموزشی ،درمانی و تحقیقاتی آیت اله طالقانی منصوب شد.

دکتر ذکایی متولد ۱۳۴۶ ، فلوشیب فوق تخصص بیهوشی قلب است که دوره پزشکی عمومی و نیز تخصص بیهوشی خود را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذرانیده است.

وی از سال۱۳۷۷ تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد و از سوابق اجرایی او می توان به فلوشیب بیهوشی قلب بیمارستان شهیدرجایی در سال۱۳۸۲، معاون آموزشی گروه بیهوشی دانشکده پزشکی ، رئیس بخش جراحی و آی سی یو بیمارستانهای امام علی(ع) و آیت اله طالقانی،  رئیس تیم هموویژلانس ( انتقال خون)  بیمارستان طالقانی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه اشاره کرد.

شایان ذکر است پیشتر محمود فخری مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای محمود فخری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی آیت اله طالقانی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکترذکایی