بخش POST CCU بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد.

بخش POST  CCU بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد.
فرماندار جوانرود از فعالیت های مجموعه دانشگاه به ویژه دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه به خاطر توجهی که به رفع مشکلات منطقه و این شهرستان دارند تشکر کرد

بخش POST  CCU بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود در هفته دولت با حضور دکتر نجفی (معاونت پژوهشی ) و مسئولین شهرستان افتتاح شد.

در این مراسم که صبح روز سه شنبه هفتم شهریورماه برگزار گردید رستمی فرماندار شهرستان جوانرود از خدماتی که توسط دانشگاه علوم پزشکی به منطقه اورامانات گردیده اعلام رضایت نمود و گفت : ماوظیفه خود می دانیم از فعالیت های مجموعه دانشگاه به ویژه آقای دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه به خاطر توجهی که به رفع مشکلات منطقه و این شهرستان دارند تشکر کینم.

در ادامه این جلسه دکتر خراعی سرپرست شبکه بهداشت و درمان جوانرود اظهار داشت : جوانرود به عنوان مرکزیت منطقه اورامانات و با افتتاح این بخش می تواند خدمات شایانی به مردم ارائه نماید.

گفتنیست این بخش با شش تخت ویژه با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال احداث و تجهیز گردیده است.