افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه از 20 مگابایت به 40 مگابایت

با حمابت های ریاست محترم دانشگاه و تلاش و پیگیری شبانه روزی کارشناسان اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه پهنای باند اینترنت دانشگاه از 20 مگابایت به 40 مگابایت افزایش یافت.

با حمابت های ریاست محترم دانشگاه و تلاش و پیگیری شبانه روزی کارشناسان اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه پهنای باند اینترنت دانشگاه از 20 مگابایت به 40 مگابایت ارتقاء یافت.

اجرای پروژه مذکور که در آن از تکنولوژی روز استفاده شده در دانشکده های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی،بهداشت ،دندانپزشکی ،معاونت بهداشتی،مرکز بهداشت شهرستان،مرکز تحقیقات جامعه نگر،بیمارستان های فارابی،امام رضا و معتضدی به پایان رسیده و هم اکنون در دانشکده های پزشکی و داروسازی در دست اجرا می باشد.

لازم به ذکر است پس از اتمام کل پروژه اطلاعات کامل در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۳:۲۲