تصاویر اعجاب‌انگیزی از درون بدن

اسرار بدن انسان از مدتها پیش دانشمندان را به خود جذب کرده است؛ از این رو رقابت جهانی دنیای کوچک «نیکون» هر ساله به دنبال نمایش زیبایی‌ها و پیچیدگی حیات از طریق نور میکروسکوپ به برترین عکاس میکروسکوپی که مشارکت علمی مهمی با علوم حیاتی،‌ تحقیقات زیستی و علم مواد داشته باشد، جایزه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، در این مجموعه می‌توان تصاویر اعجاب‌انگیزی از بدن انسان و همچنین از تحقیقات متمرکز بر بهبود سلامت انسانها را مشاهده کرد که در رقابت بزرگ تصاویر میکروسکوپی جهان کوچک به نمایش درآمدند.

لیپوزوم‌های غول‌پیکر (دکتر جورج برناردینو دلاسرنا / دانمارک)

این ساختارهای مصنوعی آماده‌شده را می‌توان با دارو پر کرده و برای درمان سرطان و سایر بیماریها استفاده کرد.

بافت گوش رویان (دکتر ویدیا مونامالی/ دانشگاه واشنگتن)

بخش حلزونی گوش، بخش شنیداری گوش داخلی بوده و برای درک بهتر فقدان شنوایی یک اصل کلیدی است.

اعصاب موش (گابریل لونا/ موسسه تحقیقات عصب‌شناسی دانشگاه سانتاباربارا)

از این اعصاب برای بررسی تعاملای مغزی با چشم انسان استفاده می‌شود.

- ماست‌سل‌ها (دونالد پاتل/ موسسه تحقیقات چشم اپلپنز)

این سلول‌ها در انواع گوناگون بافتها یافت شده و برای نقش داشتن در حساسیت‌ها، ترمیم زخمها و دفاع، مشهور هستند. این سلولها که از الیاف کلاژن استخراج می‌شوند، برای مطالعه ورم ملتحمه چشم استفاده می‌شد.

- سلول‌های کشت شده در آزمایشگاه (دکتر کریستوفر گوئئرین/ موسسه زیست‌فناوری فلاندرز)

این سلولها بر روی چارچوبهای پلیمر زیستی برای پژوهش در مورد درمانهای جایگزین مشترک پرورش می‌یابند.

سلول‌های سرطانی (توماس دیرینک/ مرکز ملی تحقیقات میکروسکوپی و تصویربرداری)

سلول‌های «هلا» به نوعی از سلولهای نامیرا گفته می‌شود که در تحقیقات سرطان مورد استفاده هستند.

- سرطان پستان (دکتر جوناتاس بوسادور دو آمارال- دکتر گلوسیا ماریا ماچادو سانتلی/ دانشگاه سائوپائولو)

بافت کشت شده سلول‌های سرطان پستان برای استفاده در تحقیقات به کار می‌رود.

- روده موش (دکتر پل آپلتون/ دانشگاه دوندی)

سلول‌های بنیادی استخراج شده از روده کوچک یک موش که برای تحقیقات در مورد سرطان روده بزرگ و مقعد مورد استفاده قرار گرفته است.