سرپرست دانشگاه در این نشست بیان نمود ارتقاءحوزه سلامت استان و پیشرفت در این حوزه، بی شک با همراهی و حمایت های بی دریغ وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی امکان پذیر خواهد بود.
در حال حاضر تعداد ۵۵۸ نفر عضو هیات علمی در این دانشگاه مشغول به کار هستند و حدود ۶۵۰۰ دانشجو در دانشگاه در حال تحصیل می باشند.
همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک دانشگاه بین المللی است و تعداد ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۱ کشور مختلف در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند و این فرصت خوبی است برای ما که بر روی بین المللی سازی کار کنیم.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بحث تحقیقات و فناوری با داشتن ۱۳ مرکز تحقیقات و ۳ پژوهشکده، جزو دانشگاه های ششم و هفتم کشور است و در حال پیگیری و انجام اقدامات لازم برای راه اندازی یک پژوهشگاه در دانشگاه هستیم.
همچنین دارای ۲۰ شرکت دانش بنیان و ۱۲۷ واحد فناور عضو پارک علم و فناوری مرکز رشد هستیم و ۶ مجله علمی معتبر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منتشر می گردد.
از جمله مهمترین چالش های استان کرمانشاه در حوزه سلامت، احداث پردیس دانشگاه، احداث پژوهشگاه و دانشکده فناوری های نوین و هوش مصنوعی می باشد که نیازمند حمایت های بی دریغ دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت و تامین اعتبار لازم از سوی هیات دولت می باشد.
دکتر علی سروش در پایان گفتند،اجرای دقیق و کامل طرح پزشک خانواده و سیستم نظام ارجاع و برنامه جوانی جمعیت دو برنامه مهم در سطح کشور و دانشگاه های علوم پزشکی هستند که برنامه ریزی ها و اقدامات گسترده ای در استان کرمانشاه برای این موضوع در حال انجام است.
🗓 شامگاه چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴